afd-poppenhuis-gr

Poppenhuizen

De door Anita's Poppenhuis geleverde poppenhuizen zijn in de meest voorkomende poppenhuisschaal 1:12.
De fabrikanten van poppenhuizen hebben de bouwers inmiddels het moeilijkste werk uit handen genomen door bouwdozen te leveren met voorbewerkte pasklare onderdelen. De wanden, vloeren en dakdelen, tegenwoordig veelal vervaardigd van MDF en voorzien van mes en groef, zijn middels een uitgebreide stap voor stap handleiding ook door beginners gemakkelijk in elkaar te zetten.
Ramen, deuren en trappen worden in de meeste bouwdozen meegeleverd. Ook aan diegenen die geen zin hebben aan het schilderen van een huis is gedacht, er zijn aan de buitenkant geschilderde huizen beschikbaar. Het bouwen mag dus niet al te veel problemen opleveren en daar wordt dan door menigeen ook enthousiast aan begonnen na het uitpakken van de doos, enige tijd later resulterend in een prachtig in elkaar gelijmd kaal houten huis. Maar dan .....Verlichting
De vloerbedekking moet nog gelegd worden, de wanden behangen en het plafond geschilderd waarbij blijkt dat voor het behangen van die smalle trapopgang je handen dan ongeveer 12x te groot zijn. Veel onderdelen zijn uiteraard gemakkelijker af te werken met vloerbedekking en behang als de panelen nog plat voor je op tafel liggen, waarbij je hier dan wel weer rekening moet houden met eventuele groefdieptes. En over groeven gesproken, ook voor het onzichtbaar wegwerken van de bedrading van eventuele verlichting zal het nodig kunnen zijn een groef aan te brengen in wand- of verdiepingsplaten, zie ook afdeling "". Maar met een beetje logisch denkwerk vooraf en een goede bouwdoos moet het zeker lukken je droomhuis te bouwen waaraan je vele jaren plezier zult beleven. Verder op deze site alles wat je voor de afwerking en de inrichting voor je huis nodig bent.

Wij wensen je veel succes en bouwplezier toe.

Glenside Grange

sa dh027
Bestel

Exmount - Cream

sa dh024p
Bestel

Glenside Grange - Cream

sa dh027p
Bestel

Exmount

sa dh024
Bestel

Orchard Avenue

sa dh034p
Bestel

Mayfair - Ongeschilderd

sa dh032
Bestel

Mayfair - Cream

sa dh032p
Bestel

Sun Lounge Kit

sa0097
Bestel

Amber Huis Kit - Ongeschilderd

sa0142
Bestel

Lake View Garden Room Kit

sa4749
Bestel

Montgomery Hall

sa0709
Bestel

Malibu Beach House

sa0909
Bestel

April Cottage Kit

sa1049
Bestel

The Barn Kit

sa1099
Bestel

Springwood Cottage

sa1749
Bestel

Wentworth Court Kit

sa1899
Bestel

Lake View Kit

sa3009
Bestel

Tuinkas

sa dh533
Bestel

Module Top

mini mundus 90110
Bestel

Scheidingswand Module Box

mini mundus 90120
Bestel

Scheidingswand Module Top

mini mundus 90130
Bestel

Villa Blanca - Wandhuis met Dakterrras

mini mundus 90450
Bestel

Het Zomerhuis

sa1300
Bestel

April Cottage Quick Style - Gebouwd

sa1049-99-gebouwd
Bestel