afd-poppenhuis-gr

Poppenhuizen

De door Anita's Poppenhuis geleverde poppenhuizen zijn in de meest voorkomende poppenhuisschaal 1:12. De fabrikanten van poppenhuizen hebben de bouwers inmiddels het moeilijkste werk uit handen genomen door bouwdozen te leveren met voorbewerkte pasklare onderdelen. De wanden, vloeren en dakdelen, tegenwoordig veelal vervaardigd van MDF en voorzien van mes en groef, zijn middels een uitgebreide stap voor stap handleiding ook door beginners gemakkelijk in elkaar te zetten.

Ramen, deuren en trappen worden in de meeste bouwdozen meegeleverd. Ook aan diegenen die geen zin hebben aan het schilderen van een huis is gedacht, er zijn aan de buitenkant geschilderde huizen beschikbaar. Het bouwen mag dus niet al te veel problemen opleveren en daar wordt dan door menigeen ook enthousiast aan begonnen na het uitpakken van de doos, enige tijd later resulterend in een prachtig in elkaar gelijmd kaal houten huis. Maar dan .....

De vloerbedekking moet nog gelegd worden, de wanden behangen en het plafond geschilderd waarbij blijkt dat voor het behangen van die smalle trapopgang je handen dan ongeveer 12x te groot zijn. Veel onderdelen zijn uiteraard gemakkelijker af te werken met vloerbedekking en behang als de panelen nog plat voor je op tafel liggen, waarbij je hier dan wel weer rekening moet houden met eventuele groefdieptes. En over groeven gesproken, ook voor het onzichtbaar wegwerken van de bedrading van eventuele verlichting zal het nodig kunnen zijn een groef aan te brengen in wand- of verdiepingsplaten, zie ook afdeling "Verlichting". Maar met een beetje logisch denkwerk vooraf en een goede bouwdoos moet het zeker lukken je droomhuis te bouwen waaraan je vele jaren plezier zult beleven. Verder op deze site alles wat je voor de afwerking en de inrichting voor je huis nodig bent.
Wij wensen je veel succes en bouwplezier toe.

Woonwagen

creal 79618
**
Bestel

Module Box Met Glazen Voorpaneel

mini mundus 90100
**
Bestel

Module Top

mini mundus 90110
**
Bestel

Module Top Scheidingswand

mini mundus 90120
**
Bestel

Exmount

sa dh024
**
Bestel

Exmount - Cream

sa dh024p
**
Bestel

Glenside Grange

sa dh027
**
Bestel

Glenside Grange - Cream

sa dh027p
**
Bestel

Mayfair - Ongeschilderd

sa dh32
**
Bestel

Mayfair - Cream

sa dh32p
**
Bestel

Arch Front Basement - Ongeschilderd

sa dh518
**
Bestel

Arch Front Basement - Geschilderd

sa dh518p
**
Bestel

Luxe Serre

sa dh530b
**
Bestel

Tuinkas

sa dh533
**
Bestel

Roombox met Acryl Raam

sa dh537
**
Bestel

Boetiek Winkel - Ongeschilderd

sa dh540
**
Bestel

Sun Lounge Kit

sa0097
**
Bestel

Amber Huis Kit - Ongeschilderd

sa0142
**
Bestel

Montgomery Hall

sa0709
**
Bestel

Malibu Beach House

sa0909
**
Bestel

April Cottage Kit

sa1049
**
Bestel

April Cottage Quick Style - Gebouwd

sa1049-99-gebouwd
**
Bestel

The Barn Kit

sa1099
**
Bestel

Het Zomerhuis

sa1300
**
Bestel