Portokosten

Onze post wordt verzorgd door Post.nl of DPD waarvoor wij u een deel van de kosten in rekening brengen bij een aankoopbedrag beneden € 100,00. Boven dit aankoopbedrag is de levering binnen Nederland, naar Belgie en Duitsland franco. Het programma berekent dit voor u. "Alleen bezorgen op huisadres" en "Pakje gemak" zijn als optie toe te voegen op de "Mandje" pagina.

Bestellingen op de Anita's Poppenhuis, Modelbouw Krikke en Netshop.nl sites kunnen voor verzending samengevoegd worden om portokosten te besparen. Selecteer bij uw eerste order de gewenste verzendmethode: "Standaard- Per Post", "Alleen op huisadres" of "Pakje gemak".

Bij een tweede (en volgende) bestelling in een andere Krikke Shop kiest u in het menu: "Combinatieorder" om ons te laten weten dat bestellingen samengevoegd moeten worden. De hier berekende portokosten worden aan u teruggestort.

Ook voor het geval dat het aankoopbedrag van meerdere orders (excl. porto) hoger uitvalt dan de franco grens van € 100,00 wordt de dan eventueel ten onrechte in rekening gebrachte porto automatisch teruggestort/teruggestuurd.

Zo mogelijk worden kleine artikelen per briefpost verstuurd. Teveel betaalde portokosten worden op uw rekening teruggestort.